Με την παραλαβή της συσκευής σας από το TechPassion θα έχετε συνεχή ενημέρωση με sms και email για την πορεία της επισκευής σας. ( Μην αμελήσετε να μας ενημερώσετε με το email σας και τον αριθμό κινητού σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και συνεχώς).

Στέιλε μας τώρα την συσκευή σου με δωρεάν μεταφορικά

Αποστολή συσκευής: Την στέλνετε με χρέωση δική μας στη διεύθυνση (TechPassion Κεντρικά , Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126) με:

Γενική Ταχυδρομική(210 4851100) σε όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής που λειτουργούν σαν TechPassion Points στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ ή

Ζητήστε να σας καλέσουμε για να σας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς.

Δωρεάν κόστος ελέγχου

ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικός Έλεγχος. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το χαμηλότερο δυνατόν κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, το TechPassion, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! ( εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS ).

Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε το TechPassion.gr αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση!

Αντικατάσταση οθόνης σε 20 λεπτά

Οι περισσότερες απ’ τις επισκευές μας γίνονται σε 20 λεπτά, ενώ εσείς περιμένετε! Μπείτε στην αντίστοιχη σελίδα επισκευής για να δείτε το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται για την συσκευή σας.

Με κάθε επισκευή, έκπτωση 10% σε όλα τα αξεσουάρ μας.