Συσκευή iPhone στον αέρα με φόντο μια λίμνη

Επισκευή iPhone: Πόσο κοστίζουν οι συχνότερες βλάβες;

Το iPhone αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα smartphones, το οποίο γενικά δεν παρουσιάζει πολλές βλάβες. Η υψηλή ποιότητά του εγγυάται ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα για πολύ καιρό.

Tablet στα χέρια μιας γυναίκας

Επισκευή tablet: Τι να κάνετε αν η οθόνη δεν αποκρίνεται καλά

Στις συσκευές με touch screen, το να μην αποκρίνεται η οθόνη είναι κάτι που μπορεί να κάνει την εμπειρία πλοήγησης πολύ χειρότερη από την κανονική. Ειδικά στα tablet, το να έχουμε μια εύχρηστη οθόνη είναι ίσως το Α και το Ω, για να ευχαριστιόμαστε τη χρήση της συσκευής. Τι γίνεται, όμως, όταν πατάμε πάνω σε κάποιο σημείο της οθόνης και αυτή δεν αποκρίνεται καθόλου ή αργεί πολύ; Πώς μπορεί να γίνει επισκευή tablet σε αυτό το πρόβλημα;

Ανοιχτό laptop σε έναν πάγκο

Επισκευή υπολογιστή laptop: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε αμέσως σε τεχνικό

Η ποιότητα και η αξιοπιστία των καινούριων laptop πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως δυστυχώς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να εμφανίσουν αυτά κάποια βλάβη. Υπάρχουν βλάβες, όπως η δραματική μείωση της διάρκειας της μπαταρίας ή η ευκρίνεια της οθόνης, οι οποίες δεν είναι τόσο επείγουσες και επαφίεται σε εμάς, αν θα απευθυνθούμε άμεσα σε τεχνικό.

Κινητό τηλέφωνο στη βροχή

Είναι δυνατή η επισκευή κινητού, αν βραχεί;

Έχει συμβεί σε όλους μας. Το να βραχεί το κινητό είναι από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Από το να πέσει βροχή στο κινητό την ώρα που μιλάμε μέχρι το εφιαλτικό σενάριο να λουστεί το κινητό σε νερό από ένα ποτήρι που έπεσε στο τραπέζι, είναι σίγουρα μια εξέλιξη που δεν μας αρέσει καθόλου, ειδικά αν το κινητό μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.