Επισκευή iPhone: Πόσο κοστίζουν οι συχνότερες βλάβες;

Συσκευή iPhone στον αέρα με φόντο μια λίμνη

Επισκευή iPhone: Πόσο κοστίζουν οι συχνότερες βλάβες;

Το iPhone αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα smartphones, το οποίο γενικά δεν παρουσιάζει πολλές βλάβες. Η υψηλή ποιότητά του εγγυάται ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα για πολύ καιρό.

Φυσικά, η πιθανότητα κάποιας βλάβης δεν είναι μικρή όσο περνούν τα χρόνια, ενώ δυστυχώς τα ατυχήματα είναι καθημερινότητα. Στο TechPassion Service, είμαστε εξειδικευμένοι στην επισκευή iPhone, αντικαθιστώντας με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια κάθε εξάρτημα με υψηλής ποιότητα ανταλλακτικά.

Με βάση την εμπειρία μας, έχουμε παρατηρήσει ότι ορισμένες βλάβες είναι συχνότερες από άλλες. Βεβαίως, δεν είναι δυνατόν σε ένα άρθρο να επισημάνουμε με ακρίβεια το κόστος, καθώς η τιμή αλλάζει ανάλογα με το μοντέλο. Μπορούμε, όμως, να αναφέρουμε μια ενδεικτική τιμή εκκίνησης που αφορά το παλαιότερο μοντέλο iPhone 6s.

Σπάσιμο οθόνης

Το σπάσιμο της οθόνης είναι συχνό φαινόμενο στα iPhone, τα οποία λόγω του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού τους δεν αντέχουν τις πτώσεις από μεγάλο ύψος. Αν το γυαλί έχει σπάσει, έχει έντονα ραγίσματα ή η οθόνη αφής δεν δουλεύει, τότε είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της οθόνης.

Χέρι κρατάει iPhone με σπασμένη οθόνη
Σπασμένη οθόνη iPhone / © Hardik Sharma Usplash

Αλλαγή μπαταρίας

Όλες οι μπαταρίες λιθίου εξασθενούν με τον καιρό. Το πρόβλημα με τις μπαταρίες iPhone είναι ότι είναι δυσπρόσιτες, οπότε απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από έμπειρους τεχνικούς, για να αλλαχθούν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα σε άλλο εξάρτημα. Η αντικατάσταση της μπαταρίας ξεκινάει από 35€ και με προσεκτική φόρτιση μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον τρία χρόνια.

Κεντρικό πλήκτρο

Στα παλαιότερα μοντέλα iPhone με κεντρικό πλήκτρο, ήταν αρκετά πιθανό μετά από αρκετή χρήση του κινητού το πλήκτρο να έπαυε να ανταποκρίνεται ή να χρειαζόταν πολλή δύναμη. Παλιά και νέα μοντέλα iPhone επάνω σε τραπέζι με το πίσω μέρος προς τα πάνω

Παλαιά και νέα μοντέλα iPhone / © Tron Le Usplash

Αναγνώστης κάρτας SIM

Αν αλλάζετε συχνά κάρτες SIM και η διαδικασία γίνεται βιαστικά χωρίς προσοχή, μπορεί σταδιακά να χαλάσει ο αναγνώστης και να μη διαβάζει την κάρτα.

Θύρα φόρτισης

Το πρόβλημα στη θύρα φόρτισης γίνεται σαφές, όταν η επαφή με το καλώδιο δεν είναι καλή και το κινητό δεν φορτίζει ή φορτίζει με διακοπές. Θα πρέπει, βεβαίως, να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης, αν και αυτό είναι κάτι που ελέγχει και ο τεχνικός πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επισκευή.

Συσκευή iPhone επάνω στο τραπέζι με την θύρα φόρτισης να είναι ορατή
Θύρα φόρτισης ενός iPhone / © Thom Usplash

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το iPhone σας, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας καθοδηγήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες και την παλαιότητα του κινητού σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας, για να επισκευάσουν το iPhone σας με άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.