Τρία βρεγμένα με νερό iPhones επάνω σε μαύρο τραπέζι

Επισκευή βρεγμένου κινητού: Γιατί αποτυγχάνει συχνά & τι μπορείτε να κάνετε

Στατιστικά, σε κάποια φάση όλων το κινητό θα έρθει αντιμέτωπο με τον εχθρό που ονομάζεται υγρασία. Μπορεί να έπεσε πάνω του ένα ποτήρι νερό ή χυμός, μπορεί να βράχηκε από τη βροχή ή (ακόμα χειρότερα) να έπεσε στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Huawei smartphone με ανοιχτή οθόνη επάνω σε laptop

Επισκευή κινητών Huawei P20 Pro: Γιατί τρεμοπαίζει η οθόνη;

Το Huawei P20 Pro είναι ένα εξελιγμένο smartphone Android που κυκλοφόρησε πέρυσι και είναι γνωστό για το τριπλό σύστημα της κάμερας του με φακούς Leica που βγάζουν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες. Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2240 pixels, ενώ έχει με 8GB μνήμη RAM που επιτρέπει σε πολλές εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα με ευκολία. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα smartphones της αγοράς.

Xiaomi smartphone σε χέρι με φύση στον ορίζοντα

Επισκευή κινητών Xiaomi: 4 συχνά προβλήματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε

Τα κινητά Xiaomi έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, καθώς είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν χαρακτηριστικά που τα συναντάει κανείς στα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς.

Smartphone Samsung με σπασμένη οθόνη δίπλα σε λευκό τοίχο

Αλλαγή οθόνης σε Samsung: Τι επιλογές έχω;

Είναι εξωφρενικό το πώς το αγαπημένο μας κινητό τη μία στιγμή βρίσκεται στα χέρια μας και την άλλη καταλήγει στο έδαφος, με την οθόνη του να σπάει και να σπάει μαζί και την καρδιά μας. Όπως σε όλα τα ποιοτικά και εξελιγμένα smartphones, έτσι και στα Samsung η επισκευή της οθόνης τους θέλει προσοχή.

Συσκευή iPhone στον αέρα με φόντο μια λίμνη

Επισκευή iPhone: Πόσο κοστίζουν οι συχνότερες βλάβες;

Το iPhone αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα smartphones, το οποίο γενικά δεν παρουσιάζει πολλές βλάβες. Η υψηλή ποιότητά του εγγυάται ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα για πολύ καιρό.

Tablet στα χέρια μιας γυναίκας

Επισκευή tablet: Τι να κάνετε αν η οθόνη δεν αποκρίνεται καλά

Στις συσκευές με touch screen, το να μην αποκρίνεται η οθόνη είναι κάτι που μπορεί να κάνει την εμπειρία πλοήγησης πολύ χειρότερη από την κανονική. Ειδικά στα tablet, το να έχουμε μια εύχρηστη οθόνη είναι ίσως το Α και το Ω, για να ευχαριστιόμαστε τη χρήση της συσκευής. Τι γίνεται, όμως, όταν πατάμε πάνω σε κάποιο σημείο της οθόνης και αυτή δεν αποκρίνεται καθόλου ή αργεί πολύ; Πώς μπορεί να γίνει επισκευή tablet σε αυτό το πρόβλημα;

Ανοιχτό laptop σε έναν πάγκο

Επισκευή υπολογιστή laptop: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε αμέσως σε τεχνικό

Η ποιότητα και η αξιοπιστία των καινούριων laptop πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως δυστυχώς δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να εμφανίσουν αυτά κάποια βλάβη. Υπάρχουν βλάβες, όπως η δραματική μείωση της διάρκειας της μπαταρίας ή η ευκρίνεια της οθόνης, οι οποίες δεν είναι τόσο επείγουσες και επαφίεται σε εμάς, αν θα απευθυνθούμε άμεσα σε τεχνικό.

Κινητό τηλέφωνο στη βροχή

Είναι δυνατή η επισκευή κινητού, αν βραχεί;

Έχει συμβεί σε όλους μας. Το να βραχεί το κινητό είναι από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Από το να πέσει βροχή στο κινητό την ώρα που μιλάμε μέχρι το εφιαλτικό σενάριο να λουστεί το κινητό σε νερό από ένα ποτήρι που έπεσε στο τραπέζι, είναι σίγουρα μια εξέλιξη που δεν μας αρέσει καθόλου, ειδικά αν το κινητό μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.